La solitud en la gent gran, a “Invisibles”

Invisibles
30 gen. 2020

Matadepera Ràdio ha estrenat aquesta temporada “Invisibles”, un programa que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En el programa d’aquest dijous, que repeteix l’emès la setmana passada, es parlarà amb quatre persones grans de Matadepera que ens explicaran com s’han adaptat a viure sols després de tota una vida en companyia de la parella i la família. El tema que ens ocupa avui és la solitud i l’aïllament social en la gent gran, i per parlar-ne, hem convidat a Alícia Cabanas, psicòloga clínica, i a Rosó Duran, dinamitzadora del Casal de la Gent Gran de Matadepera. A través dels seus testimonis coneixerem les conseqüències de la solitud no desitjada, i els serveis d’acompanyament i suport psicològic que tenen els avis i àvies del poble.

El programa estarà conduït per Paula Solís, s’emet els dijous a les 7 de la tarda i hi ha una nova edició cada quinze dies (repetint-se la setmana següent).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta