‘La fortuna de Sílvia’, radioteatre a MTR

Radioteatre
30 maig 2023

Matadepera Ràdio  emet, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre, una nova obra de radioteatre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui.

L’obra que es presenta és “La fortuna de Sílvia”, de Josep Maria de Sagarra, un d’aquells autors que han passat en diverses ocasions per aquest radioteatre, i que, malgrat la seva indiscutible qualitat, sembla que ha caigut en un injust oblit als darrers anys. Nascut a Barcelona l’any 1894 i mort 67 anys més tard, Sagarra és autor d’obres tan conegudes com “L’hostal de la Glòria”, “El cafè de la Marina” o “La Rambla de les Floristes”, i en la seva obra narrativa destaca la seva excel·lent “Vida privada”. “La fortuna de Sílvia” és una obra  on l’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial són vistos a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa.

“La fortuna de Silvia” serà interpretada per Maria Glòria Farrés, Sandra Milán, Àngels Closa, Ricard Martínez i Nil López.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta