“La Cova del Drac” arriba a les 100 primeres edicions

Jordi Saura
12 abr. 2019

“La Cova del Drac”, el programa de cultura tradicional amb història, rigor i actualitat de Matadepera Ràdio arriba aquest divendres a les 100 primeres edicions. L’espai, conduït per Jordi Saura, s’emet els divendres a les 7 de la tarda i es repeteix els dissabtes a les 10 del matí, però es pot recuperar quan es vulgui a través de la pàgina web de l’emissora (www.matadeperaradio.cat).

El programa va començar les seves emissions el mes d’octubre de 2016 i en aquesta fita tan destacada Saura s’ha proposat “renovar el compromís en un projecte basat en el màxim rigor, en el respecte a les fonts d’informació, que vol dir respecte als autors i als oients. Compromís també de tractar la cultura segons un ampli camp de visió, la sardana i la cobla, les danses tradicionals, costums, llegendes, etc. formen part de la cultura universal. i així són tractades. Un altre compromís és el que té posat l’ull en el país i les seves llibertats”.

Saura ha volgut agrair “a tots els qui cada setmana escolten el programa ja sigui en directe o bé mitjançant la pàgina web de l’emissora, a tots gràcies pel seguiment, amb el desig que allò que oferim a través de “La Cova del Drac” satisfaci i sigui considerat interessant i amè”.

A la dreta, Jordi Saura, conductor del programa.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta