‘La capseta màgica’ organitza un concurs per Sant Jordi

la capseta màgica
26 març 2021

El programa “La capseta màgica” de Matadepera Ràdio i la Biblioteca Àngel Guimerà, han organitzat un concurs literari i de dibuix per Sant Jordi. Els escrits seran llegits per antena al programa, i els dibuixos, exposats a la mateixa biblioteca.

Pel que fa als escrits, hi poden participar nens i nenes fins als 12 anys, i poden ser poesies, contes,  relats, com a màxim d’una pàgina, escrits a l’ordinador i que poden enviar directament a radiolacapsetamagica@gmail.com. Seran locutats en cada programa, guanyin o no, per ordre d’arribada, els dimarts a les 19.00h. Pel que fa las dibuixos, hi podran participar nens fins a 6 anys. Aquí poden dibuixar qualsevol  cosa vinculada amb Sant Jordi. Els originals s’han d’adreçar a la biblioteca on es penjaran per a que tothom els pugui gaudir.

El termini per presentar originals acaba el 22 d’abril. El següent dimarts 27 d’abril, el jurat, format per Paqui Morales (de “La capseta màgica”) i Gemma Serra (de la biblioteca), farà públics els noms dels guanyadors, que podran venir a recollir la biblioteca a recollir el seu llibre d’obsequi.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta