‘La capseta màgica’ fa públic el seu veredicte

Sant Jordi
03 maig 2022

El programa “La capseta màgica” de Matadepera Ràdio i la Biblioteca Àngel Guimerà, han organitzat la segona edició del concurs literari i de dibuix per Sant Jordi. En la categoria de relats els premis han estat declarats deserts, i en la de dibuixos, s’han presentat una desena d’originals.

Pel que fa als guanyadors, a la franja dels més petits fins, el guanyador ha estat  Guim Trenchs Porcar (d’1 any i 4 mesos), que “ha fet un dibuix molt creatiu tot en verd amb una miqueta de color vermell que pot representar tant la rosa com un drac de Sant Jordi”, segons ha declarat el jurat.

A la categoria de petits, la guanyadora ha estat Gala Carrera Escudé, de 5 anys, que ha dibuixat un Sant Jordi amb la seva espasa i un drac molt content tirant foc. Pels mitjans, qui s’ha emportat el premi ha estat Marta Charles Ortega, de 6 anys, on ha il·lustrat “un castell al costat d’unes muntanyes, un amb ocellets i la princesa i el Sant Jordi que ha aconseguit matar el malvat drac”.

Cada premiat rebrà una bossa del drac dels 40 anys de la biblioteca amb un joc del drac i un parell de contes, i la resta de participants, també rebran un obsequi que poden passar a recollir a la mateixa biblioteca.

A la imatge, el dibuix guanyador de la categoria dels més petits, original de Guim Trenchs.

Encara no hi ha comentaris