Ja es pot tornar a escoltar el Debat Electoral

Debat Electoral
23 maig 2023

Un cop més, Matadepera Ràdio i Matadepera TV va organitzar, just passat l’equador de la campanya electoral, un debat on es van convidar tots els representants de totes les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte, que va tenir lloc en una sala d’actes del Casal de Cultura ben plena a les 7 de la tarda, i es va perllongar durant dues hores justes, va incloure Marcel·lí Bosch (Junts per Matadepera), Nil López (Suma’t Matadepera), Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya), Alberto Sánchez (Ciutadans), Noemí Barja (Partit Socialista – En Comú Matadepera), Sílvia Linares (Partit Popular), i Guillem Montagut (Som-hi Matadepera). Josep Maria Subirà (VOX) va declinar la invitació al·legant un compromís de partit.

L’acte es va poder seguir en directe des del Casal de Cultura, per Matadepera Ràdio (107.1 FM) i pel canal de You Tube de Matadepera TV. Moderat per Albert Beorlegui, es va estructurar en diversos blocs temàtics i es van acceptar preguntes per part del públic assistent.

Es pot recuperar l’acte a través del Canal de You Tube de Matadepera TV i a Matadepera Ràdio el podeu recuperar a Ràdio a la Carta- “Matadepera Notícies”. Aquest dimarts (18.00h) tornarà a passar per antena.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta