‘Invisibles’ tracta les tasques domèstiques

invisibles
05 nov. 2020

Aquest dijous s’emet un nou ’Invisibles”, un programa presentat i dirigit per Paula Solí, aquest any, amb la col·laboració de Lluc Miralles, que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

El programa d’aquest dijous (18.00h) porta per títol “De portes endins”. Qui cuina a casa vostra? Qui neteja? I si parlem de cuidar, qui s’encarrega d’ajudar els familiars que necessiten un cop de mà? Al programa es parlarà de treballs domèstics, cures i gèneres. I es farà a través de les veus de cinc convidades. Estebana Ortiz, de “Mujeres Pa’lante”; Paula Santos, membre de “Mujeres Migrantes Diversas”; i Sílvia Fernández explicarà què són les cures i com les treballen des del projecte “Arte Paliativo”. 

A més, Laura Martínez i Judith Bonafont, treballadores del Departament de Benestar Social de Matadepera, explicaran quines activitats organitzen des de l’Ajuntament pel 25 de novembre, i per la resta de l’any.

Encara no hi ha comentaris