‘Invisibles’ tracta la sexualitat i la diversitat

invisibles
20 febr. 2020

Matadepera Ràdio ha estrenat aquesta temporada “Invisibles”, un programa que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En el programa d’aquest dijous, que es repeteix la propera setmana al mateix dia i hora, es parlarà de sexualitat i diversitat. Quines barreres socials troben les persones amb diversitat funcional quan es tracta de gaudir de la sexualitat? Hi ha cossos que estan socialment més acceptats i d’altres? Per tractar el tema es convidarà Rafa Reoyo, consultor en sexualitat des de la diversitat funcional i director del Centre Júlia Pastrana Europa; Roman Robledo, psicòleg de la Fundació Fupar, i Maria Clemente, vicepresidenta de Tàndem Team, una associació dedicada a l’acompanyament sexo-afectiva en la diversitat funcional.

El programa estarà conduït per Paula Solís, s’emet els dijous a les 7 de la tarda i hi ha una nova edició cada quinze dies.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta