“Invisibles” tracta la problemàtica dels microracismes.

invisibles
16 gen. 2020

“Invisibles”, el programa que parla d’històries de justícia social, tractarà aquest dijous 16, i en la seva repetició, els microracismes. S’entrevistarà Victòria Muñoz, una dona, feminista i negra amb qui analitzarem el racisme amagat als mitjans de comunicació; i amb Bibi Farfan, Abdel Lih i Algassoume Thiam, tres membres de la companyia Estereo Rum’s, un grup de teatre terrassenc format per persones migrades que tracten temes de migracions i racisme.

“Invisibles” té un objectiu clar: parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions. Gent que no sol tenir un espai de visibilitat en mitjans de comunicació, però que fa una tasca impagable per fer del món un lloc més habitable.

Amb programa cada quinze dies, els micròfons de Matadepera Ràdio, conduïts per Paula Solís, donen pas a les veus de grups, associacions i persones immerses en lluites socials: la cerca de la igualtat de gènere, l’eradicació del racisme, l’acollida de menors, la fi de la pobresa energètica, els efectes del consumisme, les retallades en els serveis públics… totes són temes susceptibles de ser protagonistes durant una hora a la setmana del programa Invisibles.

A la imatge, Algassoume Thiam, Bibi Farfan i Abdel Lih, tres membres de la companyia teatral terrassenca Estereo Rum’s, un grup format per persones migrades que fan obres sobre migracions i racisme.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta