‘Invisibles’ tracta la lluita contra el càncer

invisibles
06 febr. 2020

Matadepera Ràdio ha estrenat aquesta temporada “Invisibles”, un programa que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En el programa d’aquest dijous, que es repeteix la propera setmana al mateix dia i hora, es parlarà de la lluita contra aquesta malaltia que l’any 2018 es va emportar més de 17.000 vides només a Catalunya. Coneixerem l’experiència de Cristina Brugueras, farmacèutica de Matadepera que ara gaudeix de la vida després d’haver superat un càncer. Vindrà acompanyada de Sandra Padrós i Montse Pascual, treballadora social i psicòloga respectivament a la Fundació Oncolliga de Terrassa. També parlarem sobre els impactes del diagnòstic a nivell emocional de la mà de la doctora Concha León, experta psicooncòloga. I per últim, sabrem en quin punt es troba la investigació per trobar la cura gràcies als testimonis de José García i Anna Brunet, investigadors a la Fundació Parc Taulí de Sabadell.

El programa estarà conduït per Paula Solís, s’emet els dijous a les 7 de la tarda i hi ha una nova edició cada quinze dies (repetint-se la setmana següent).

A la imatge, d’esquerra a dreta, Montse Pascual, Sandra Padrós i Cristina Brugueras.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta