‘Invisibles’ tracta la diversitat funcional i la inclusió

11 des. 2019

Matadepera Ràdio ha estrenat aquesta temporada “Invisibles”, un programa que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En aquest nou programa, es parlarà de diversitat funcional i inclusió. I és que Matadepera instal·larà per primera vegada una cua inclusiva en l’entrega de cartes a la Missatgeria Reial amb l’objectiu de fer més accessible les festes a nens i nenes amb discapacitat. A partir d’aquí parlarem sobre altres barreres en el dia a dia de les persones amb diversitat funcional. Ho farem gràcies a les intervencions d’Alícia Vegas i Carles Godall, portaveus de “Mamás Guerreras” i de la “Coordinadora Capaç” respectivament. En la segona part del programa, també parlarem sobre inserció laboral amb Ilià Riba, un veí de Matadepera que ha trobat feina com a ajudant de cuina gràcies al projecte “Binomis”, una iniciativa de l’escola Heura per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Vindrà acompanyat de Mireya Fernández, tècnica del “Binomis”.

El programa estarà conduït per Paula Solís, s’emet els dijous a les 7 de la tarda i hi ha una nova edició cada quinze dies (repetint-se la setmana següent).

A la imatge, Ilià Riba i Mireya Fernàndez, dos dels convidats aquest dijous.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta