‘Invisibles’ tracta la diversitat dels cossos

Invisibles
03 juny 2021

Aquest dijous (18.00h) s’emet el darrer programa de la temporada d’’Invisibles”, un programa presentat i dirigit per Paula Solís que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

El món està dividit en dues categories: homes i dona. Però què passa quan neix un bebè que no encaixa en cap de les definicions. “Invisibles” parlarà amb persones intersexuals, és a dir, persones amb variacions corporals i sexuals que sovint pateixen la invisibilització pel fet de no encaixar en un sistema binari de sexes.

Conversarem amb l’actriu i activista intersex, Laura Vila Cremer, així com amb Iolanda Melero, membre del col·lectiu Kaleidos, dedicat a la sensibilització sobre la realitat intersex. En la segona part del programa, també parlarem amb Javier Vasquez, cirurgià plàstic que ens comentarà les conseqüències de les operacions de reassignació del sexe, i amb Maria Rodríguez, tècnica comunitària de Matadepera que ens explicarà en què consistirà el programa que Benestar Social ha dissenyat amb motiu del 28 de juny, el Dia Internacional LGTBIQ+.

Encara no hi ha comentaris