“Invisibles” parla dels menors tutelats

invisibles
28 nov. 2019

Matadepera Ràdio ha estrenat aquesta temporada “Invisibles”, un programa que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En aquest nou programa, es parlarà de menors tutelats. Nois i noies que no tenen un referent familiar i que creixen sota la tutela de les administracions. Parlarem amb dos joves extutelats, l’Alfonso Bosch i el Giyaur Rahman, que han passat gran part de la seva vida en centres i pisos de la Generalitat i que ara treballen per trencar amb els estigmes implantats en el seu col·lectiu. I també escoltarem les veus d’Isabel Prados, directora de la Fundació IRES, i de Clara Sanz, membre del projecte CALEAMI. Elles ens explicaran com funciona el sistema d’atenció a menors, quines mancances, quins efectes té per als infants créixer en aquest ambient i com es podria millorar.

El programa estarà conduït per Paula Solís, s’emet els dijous a les 7 de la tarda i hi ha una nova edició cada quinze dies (repetint-se la setmana següent).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta