‘Invisibles’ parla de la lluita contra la sida

VIH
03 des. 2020

Aquest dijous s’emet un nou ’Invisibles”, un programa presentat i dirigit per Paula Solí, aquest any, amb la col·laboració de Lluc Miralles, que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

El programa d’aquest dijous (18.00h) està dedicat a la lluita contra la discriminació de les persones amb VIH. I és que aquest passat 1 de desembre va ser el Dia Mundial de la SIDA, una malaltia que s’ha provocat la mort de més de 32 milions de persones al món. En l’actualitat, a Catalunya, existeixen tractaments antiretrovirals que permeten tenir una vida sana durant molts anys, però sembla que els avenços mèdics no han estat acompanyats de canvis socials. Tenir VIH encara es viu com un estigma.

Coneixerem les històries de Carlos Gómez i Jaume Aubeso, dues persones amb diagnòstics del VIH. Ens explicaran com van rebre la notícia, quin impacte va tenir en les seves vides i com ha canviat la seva perspectiva sobre la malaltia. Amb Ester Artigas, treballadora d’ActuaVallès, descobrirem com treballen en l’entitat per fer acompanyament de persones amb VIH; i amb Eli Dionis, parlarem sobre sexualitat a través del projecte The Sex Truck.

Encara no hi ha comentaris