‘Exòtica Ràdio’ homenatja Florian Schneider

Florian
11 maig 2020

Després del programa que va dedicar ara fa dos mesos al DJ i productor Andrew Weatherall, el veteraníssim programa de música electrònica Exòtica Ràdio, que presenta i dirigeix cada dilluns a 2/4 d’11 de la nit Toni Martínez, dedicarà dos programes a una altra sentida i recent desaparició, la de Florian Schneider, músic i compositor alemany, conegut per ser un dels cofundadors del grp de música electrònica “Kraftwerk”.

En el programa d’avui es repasarà la vida musical d’Schneider des dels seus inicis fins a l’aparició d’un dels discos més aplaudits i influents en la música electrònica com el “Trans Europa Express” (1977). I al proper dilluns es revisitarà el període de temps que va des del 1977 fins als nostres dies.

Exòtica Ràdio és l’espai radiofònic basat en l’exploració sonora de Matadepera Ràdio. Un viatge atmosfèric diferent cada setmana a través de la música electrònica conduit per un dels més veterans col·laboradors de la casa, Toni Martínez, inquiet radiofonista, productor musical, experimentador sonor i crític cinematogràfic del Vallès,

Encara no hi ha comentaris