Exòtica Ràdio fa un homenatge a Johan Johansson

johan-johansson-
12 febr. 2018

El programa de música i actualitat electrònica “Exòtica Ràdio” emetrà aquest dilluns un homenatge al compositor islandès Johan Johansson, que va aparèixer mort aquest cap de setmana al seu apartament a Berlín, sense que hagin transcendit les causes de la seva mort.

Johansson, de 48 anys, va escriure les bandes sonores de pel·lícules com “La teoría del todo”, per la qual va guanyar un Golden Globe, o “La llegada”, entre d’altres i també tenia una carrera en solitari. També era autor de la cèlebre banda sonora de “Sicario”. Johansson havia d’actuar a l’edició d’aquest any del Primavera Sound.

“Exòtica Ràdio” és l’espai radiofònic basat en l’exploració sonora de Matadepera Ràdio. Un viatge a través de la transversalitat de la música moderna actual conduit per un dels més veterans col·laboradors de la casa, Toni Martínez, inquiet radiofonista, productor musical, experimentador sonor i crític cinematogràfic del Vallès, que va començar a la temporada 1987/88 amb Trip Sònic, Posa’t les orelles.

“Exòtica Ràdio” està en antena des de la temporada 2001/02 i el seu horari és cada dilluns de 23.00 a 00.30. Podeu contactar amb el programa via facebook (www.facebook/userbanding/banding) i els programes els podeu trobar a www.mixcloud.com/exotica-radio

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta