Especials de Cap d’Any del “Per no dir res”

Per no Dir RES
31 des. 2019

El programa sense etiquetes per excel·lència de Matadepera Ràdio, el “Per no dir res”, ha preparat sengles especials que s’emetran aquest dimarts 31 de desembre i l’endemà, Cap d’Any, a les 6 de la tarda.

Pel que fa al programa d’aquesta tarda, s’emetrà en el seu horari habitual, és a dir, a les 6 de la tarda. I en ell hi seran tots els col·laboradors: l’Aran Montero, l’Emma Skantz, l’Uri Darnés, l’Anna Darby, en Joan Giménez, la Sandra Gómez, l’Aran Comín, en Nil Ortiz, en Miquel Múñoz i també en Marc Clapés per dirigir-ho (més o menys tot).

I l’endemà, Cap d’Any, a partir de les 6 de la tarda, un Resum Musical del què ha donat l’any. I és que aquest 2019 ha donat molt de sí musicalment parlant, i un cop més en Marc Clapés i l’Àlex Mata han preparat un programa molt especial de cinc hores on sonaran les 100 cançons més importants dels darrers 365 dies. Allà hi sonaran des del debut d’Ava Max, passant pels èxits de Calvin Harris o Lewis Capaldi, els rècords de Lil Nas X i Billie Eilish o música del nostre país amb Buhos, Els Catarres, Oques Grasses o Doctor Prats.


L’especial tornarà a passar per antena el dissabte 4 de gener a les 9 del matí.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta