Es busquen veus pel Radioteatre

salvateges
20 febr. 2023

Des de fa dotze temporades, la graella de Matadepera Ràdio inclou, un cop al mes, una d’aquelles iniciatives que havien tingut gran èxit en temps pretèrits i que, amb variacions, encara sobreviu en algunes emissores: el radioteatre. Cada darrer dimecres de mes, a les 10 de la nit, es posa en antena al 107.1 de la FM una obra gravada prèviament als mateixos estudis dirigida per Maria Glòria Farrés.

El quadre d’actors inclou veus masculines i femenines, de més joves i de més grans, i ara s’està fent un càsting per trobar veus joves masculines. El que es fa és assajar un parell o tres de cops l’obra a Matadepera i enregistrar-la posteriorment. Els interessats que vulguin formar part del quadre d’actors poden enviar un correu a matadeperaradio@matadepera.cat posant a l’assumpte del correu “Radioteatre de Matadepera Ràdio”.

D’entre les obres adaptades n’hi ha hagut d’autors com Marguerite Duras, Josep Maria de Sagarra, Neil Labutte, Lluïsa Cunillé, Joan Oliver, Benet i Jornet, o Joan Alavedra.

A la dreta, un moment de gravació d’una de les obres Foto: Comunicació).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta