Els troians analitzen la figura del Mestre Fontbernat

23 febr. 2018

Aquesta setmana, “A les Portes de Troia” dedicarà el seu programa a Josep Fontbernat, un dels principals activistes culturals de l’àmbit musical català de la república i de l’exili. Tot i les seves vicissituds vitals, va treballar per fomentar el patriotisme català i occità a través de la formació de corals i defensant les institucions catalanes des de l’exili. A més, mantingué una intensa relació epistolar amb Josep Tarradellas, de qui es considerava conseller.

El programa “A les portes de Troia” va néixer a Matadepera Ràdio fa cinc anys, el 2013, i ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents de la difusió històrica en català, arribant a emetre’s a través d’una trentena d’emissores catalanes.

Cada divendres a les 6 de la tarda, els historiadors de capçalera del programa, en algunes ocasions acompanyats d’algun convidat especialista amb el tema, expliquen de manera monogràfica un episodi històric. L’equip troià està format pels historiadors Sergio Rodríguez, Alberto Reche i Oliver Vergés.

La direcció de facebook és www.facebook.com/portesdetroia

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta