Els trastorns alimentaris, a “Coses que ens passen”

01 març 2018

Aquesta setmana el programa “Coses que ens passen” tractarà una qüestió que afecta una part important de la nostra població d’una manera preocupant, principalment als nostres joves, i encara més concretament i gairebé en exclusiva, les noies.: Els trastorns alimentaris.

Per això es convidarà a la psiquiatra de la unitat de trastorns alimentaris de la Mútua de Terrassa, Rosa Navarrete, que ens parlarà de les causes, els símptomes, les afectacions i el possible tractament i cura d’aquests trastorns. Com a testimoni, una de les seves pacients, l’Anna, explicarà com es viu en primera persona el que significa la mala relació amb el menjar i les conseqüències en la salut que això comporta. El programa es completarà amb la secció de Libres amb la Laura Gálvez i la Mini Secció, la perspectiva dels petits amb la Cesca Patsi.

“Coses que ens passen” és un programa presentat i dirigit per Montserrat Roig que s’emet els dijous a les 7 de la tarda i que obre la porta a saber més, preguntar, intercanviar opinions i sobretot aprendre, aprendre de cadascun dels nostres convidats, dels col·laboradors i dels oients d’una manera dinàmica, rigorosa i interessant.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta