Els transtorns mentals, al programa “Invisibles”

Invisibles
03 juny 2020

Malgrat el confinament, Matadepera Ràdio continua les seves emissions amb programes ja emesos i d’altres nous. I un d’aquests darrers és“Invisibles”, un programa presentat i dirigit per Paula Solís que pretén parlar de les causes i conseqüències de les problemàtiques socials que ens envolten i, sobretot, donar veu als col·lectius i persones que treballen dia rere dia per trobar solucions.

En el programa d’aquest dijous (19.00h), que és la repetició del que es va emetre la setmana pasada al mateix dia i hora, es tractaran els trastorns mentals. En la primera part del programa es va contactar amb quatre membres d’ActivaMent, una organització composta per persones amb problemes de salut mental que tenen com a objectiu sensibilitzar la població, reclamar drets pel seu col·lectiu i acabar amb l’estigma que sovint els acompanya.

I en la segona part, es va trucar a Iris Amato, amb qui es va parlar sobre el trastorns de conducta alimentària, les seves conseqüències i els recursos que ella ha tingut a l’abast per superar l’anorexia nerviosa que li van detectar ara fa cinc anys.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta