Els actes del 8M al “Matadepera Notícies”

8m mtr
04 març 2021

Matadepera Ràdio torna a posar en antena, com cada setmana, un nou “Matadepera Notícies”, l’informatiu local on es parla del més destacat de l’actualitat local en format d’entrevista. Aquest dijous parlarem dels actes commemoratius del 8M i per això es convida a la regidora de Serveis Socials, Carme Querol, a Judit Bonafont, treballadora social, i Janira González, educadora social. També conversarem amb ‘Tantàgora’, l’empresa que ha produït l’exposició que es pot veure a la Biblioteca. El repàs de titulars més destacats amb Mitra Cortada, l’agenda de la setmana i un tema musical acabaran l’informatiu.

El “Matadepera Notícies” està conduït per Albert Beorlegui, i es pot escoltar en directe el dijous a partir de les 8 del vespre, repetint-se els divendres a la mateixa hora. L’informatiu es pot recuperar després al web de l’emissora www.matadeperaradio.cat

A la imatge, d’esquerra a dreta la nova tècnica comunitària Maria Rodríguez, Judit Bonafont, Carme Querol i Janira González, als estudis de Matadepera Ràdio.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta