‘El Suplement’ de Roger Escapa, Premi Ràdio Associació

Roger Escapa
26 març 2023

El programa “El Suplement” de Catalunya Ràdio que presenta i dirigeix el periodista format a Matadepera Ràdio ha estat un dels guardonats de la 23a edició els Premis Ràdio Associació de Catalunya, que es lliuraran el proper 20 d’abril a Barcelona.

L’espai ha obtingut el “Premi a l’excel·lència” pels seus 35 anys de vida, “un espai consolidat d’entreteniment i informació de cap de setmana”, tal i com ha manifestat el jurat. Al llarg de la seva dilatada història, el programa ha estat conduït per Xavier Solà, Núria Ferré, Tatiana Sisquella , Silvia Cóppulo, Ricard Ustrell (també format a Matadepera Ràdio), i actualment, per Roger Escapa. Altres guardons han estat el de Toni Clapés (millor professional), Joan Lluís Garcia (RAC1), el programa “Podríem fer-ho millor”, (A Punt Mèdia), i la plataforma La Xarxa+.

Nascut a Sabadell el 1988, Roger Escapa es va formar en economia i periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva carrera professional a Ràdio Sabadell. També va treballar a Barcelona Televisió, on va exercir de redactor dels serveis informatius. A Catalunya Ràdio hi va entrar el juliol del 2014, on ha treballat també a “El suplement d’estiu” i “El matí de Catalunya Ràdio”.

Roger Escapa en una imatge recent (Foto: Victòria Pagès).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta