El Radioteatre recupera ‘El mètode Grönholm’

el-metode-gronholm
27 maig 2020

Matadepera Ràdio continua una nova temporada de radioteatre, la vuitena, que passarà per antena, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre. Amb direcció de Maria Glòria Farrés, els arranjaments musicals són de Nina Mataix, el muntatge musical de Carles Artés, el control tècnic de Nil López, i la presentació va a càrrec de l’Albert Beorlegui.

Per aquest dimecres 27 es recupera “El mètode Grönholm”, un clàssic contemporani del guionista, dramaturg i traductor barceloní Jordi Galzeran, conegut per altres obres com “Paraules Encadenades”, “Dakota” o la més recent “El crèdit” que es va enregistrar el mes de desembre de 2016. Portada al teatre amb gran èxit, i amb adaptacions cinematogràfiques i televisives, “El mètode Grönholm” va traspassar fronteres, representant-se a diversos països europeus. L’obra mostra com l’ésser humà pot sucumbir davant l’ànsia de poder, la cobdícia, la insolidaritat o la mentida i fer aflorar els seus pitjors instints per tal d’obtenir allò que desitja: poder, prestigi i diners. En aquesta ocasió serà interpretada per Natàlia Grandia, Ricard Martínez, Nil López i Santi Rovira que va oferir aquí la seva darrera interpretació. Pocs dies després de la gravació de l’obra, va morir sobtadament.

A la dreta, un moment de la gravació de l’obra, amb Nil López, Maria Glòria Farrés, Natàlia Grandia, Ricard Martínez, i el malaguanyat Santi Rovira. 

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta