El Radioteatre posa en escena ‘Capvespre al jardí’

Capvespre al jardí
24 abr. 2023

Matadepera Ràdio continua aquest dimecres, i com és habitual a les 10 del vespre, una nova emissió de la temporada de Radioteatre. En aquesta ocasió, es passarà per antena “Capvespre al jardí”, de Ramon Gomis, amb adaptació i arranjaments musicals de Nina Mataix, control tècnic de Nil López, muntatge i presentació de l’Albert Beorlegui, i direcció és de Maria Glòria Farrés. Serà interpretada per Sandra Milán, Ricard Martínez, Toni Arch i Xavier Gimferrer.

“Capvespre al jardí” és una obra del catedràtic d’endocrinologia, escriptor i dramaturg reusenc Ramon Gomis, que forma part dels dramaturgs de la “generació Sagarra”: a finals dels anys 60 i amb altres reusencs va fundar un grup, La Tartana Teatre-Estudi que imitava el teatre independent, i que amb el temps, es va dedicar a difondre teatre allunyat de la comercialitat. Guardonat amb diversos premis i reconeixements, entre els qual hi ha la Creu de Sant Jordi, Gomis va estar allunyat del teatre durant quinze anys i finals dels 80 va escriure, entre d’altres la peça que avui escoltarem, “Capvespre al jardí”, una peça intimista amb quatre personatges on la complicitat de tants anys d’amistat entre alguns d’ells provocarà malentesos i tensions. L’obra es va estrenar l’any 1990 amb direcció de Lluís Pasqual i Jordi Bosch, Lluís Homar, Anna LIzaran i Ramon Madaula de protagonistes.

A la imatge, els intèrprets de l’obra amb Maria Glòria Farrés, a l’exterior dels estudis de Matadepera Ràdio. (Foto: Comunicació).

Encara no hi ha comentaris