El Radioteatre posa en escena ‘Accident’

accident
27 març 2019

Matadepera Ràdio  emet, com ja és habitual al darrer dimecres de cada mes a les 10 del vespre, una nova obra de radioteatre. I per aquest març presenta “Accident” de Lluïsa Cunillé.

Autora amb altres obres estrenades com “Rodeo”, “Molt novembre”, “La festa” o “Intempèrie”, “Accident” es va estrenar a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors de Barcelona l’any 1996 amb direcció de Joan Ollé i les interpretacions de Carles Sales i Manuel Dueso, i el seu plantejament no pot ser més quotidià: un vulgar accident de trànsit posa en contacte dos homes desconeguts, el primer dels quals és atropellat pel segon. Com acostuma a passar, però serà amb el temps quan sabrem més coses d’aquests personatges, un extravertit, vehement, emprenedor; l’altre discret, reservat i prudent. La relació entre ells discorrerà sobre una història on s’entrellaçaran elements quotidians però d’altres molt més inquietants.

Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui. L’obra és interpretada per Joan Sala i Fèlix Garcia.

Encara no hi ha comentaris