El Radioteatre continua amb ‘Mal viatge’

Mal Viatge
23 nov. 2021

Matadepera Ràdio continua aquest dimecres 24 de novembre una nova temporada de radioteatre, la desena si comptem part de la temporada 2019/20 i la 2020/21 que han estat marcades per la pandèmia i on s’han hagut d’emetre obres que ja havien passat per antena per la dificultat de fer assajos i enregistraments. La sessió tindrà lloc, com sempre, a les 10 de la nit.

L’obra que avui presentem és “Mal viatge” de l’actor de teatre, cinema i televisió Francesc Lucchetti. Nascut a Barcelona l’any 1944 i germà dels també actors Alfred i Antoni, en Francesc té una reconeguda carrera com actor en obres com Víctor, o els nens al poder, de Roger Vitrac; Quan la ràdio parlava de Franco, de Josep M. Benet i Jornet, El cafè de la marina, de Josep M. de Sagarra; Maria Rosa, d’Àngel Guimerà; o El balcó, de Jean Genet. L’any 1990 va debutar com a dramaturg amb la peça que avui posem en escena, que va obtenir un accèssit en el XVII Premi Ciutat de Granollers Memorial Gregori Resina. “Mal viatge” és un drama urbà que l’autor situa a la Barcelona d’avui. Tracta bàsicament de la marginalitat i la desesperació, del desencís i l’oportunisme, de l’amor i de la mort. Per damunt de tot, intenta projectar-hi una mirada no moralitzadora sobre el submón de la drogaaddicció i la delinqüència.

Amb direcció de Maria Glòria Farrés, el control tècnic és de Nil López, i el muntatge i la presentació són de l’Albert Beorlegui. L’obra serà interpretada per Nil López, Sandra Milán i Montserrat Santamaria.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta