“El món en una hora” se’n va a l’Uruguai

30 gen. 2018

La República Oriental de l’Uruguai ha fet als darrers anys grans avenços que no han estat lliures de polèmiques. Ha estat el segon país d’Amèrica Llatina en aprovar el matrimoni homosexual; s’han fet grans inversions en energies renovables; és el primer país del continent en legalitzar l’avortament en la seva totalitat; ha aprovat el controvertit i discutible consum de la marihuana; i fins i tot, s’ha construït una nova imatge del rol de President de l’Estat, amb Pepe Mújica com exemple al viure amb austeritat i trencar l’arquetip històric del burocratisme.

Però per què han succeït aquests canvis progressistes i trencadors a un país que va patir una llarga dictadura militar conservadora? Per donar resposta a aquesta pregunta i d’altres, “El món en una hora” entrevistarà aquest dimarts 30 de gener Gabriel Fernández, regidor d’ERC Sabadell, nascut a l’Uruguai.

“El món en una hora” és un programa d’informació, debat i afers internacionals que cada dimarts a les 7 de la tarda presenta i dirigeix Aníbal Garzón.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta