El cap de setmana continua essent de Matadepera Ràdio

07 set. 2018

Les dues ràdios més importants del país, Catalunya Ràdio i RAC1, continuaran tenint al capdavant i en els seus programes de referència que s’estrenen al cap de setmana, dos periodistes sorgits de Matadepera Ràdio. Així, Roger Escapa debutarà a “El suplement” a Catalunya Ràdio (en substitució de Ricard Ustrell, també sorgit de la municipal de Matadepera), i Xavi Bundó continuarà al “Via lliure” de RAC1.

Xavi Bundó (Sabadell, 1984) comença la cinquena temporada al capdavant del “Viu Lliure” que aquest any continua dissabtes i diumenges de 7 a 12. El seu primer contacte amb la ràdio va ser amb el programa “Al primer toc” de Matadepera Ràdio a l’estiu del 2004, que va continuar tota la temporada següent. Ha passat per Ràdio Sabadell i Catalunya Ràdio. A RAC1, on hi treballa des del 2007, ha estat a ”El Món a RAC1” i a l’edició estiuenca del “Versió RAC1”.

Pel que fa a Roger Escapa (Sabadell, 1988), es va formar en economia i periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva carrera professional a Ràdio Sabadell. També va treballar a Barcelona Televisió, on va exercir de redactor dels serveis informatius. A Catalunya Ràdio hi va entrar el juliol del 2014, i va fer una secció a “El suplement d’estiu”, que aleshores presentava Ustrell. L’any passat ja va dirigir la versió estiuenca d’”El suplement” els caps de setmana. Aquest estiu ha presentat “El matí de Catalunya Ràdio”.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta