Dia Mundial de la Ràdio a la municipal

dia mundial de la radio
13 febr. 2020

La UNESCO va decretar l’any 2011 que el 13 de febrer seria el Dia Mundial de la Ràdio. Un any més, el que fa cinquè, Matadepera Ràdio s’hi afegeix proposant escoltar tres programes històrics de l’emissora que s’emetran a les 10 del matí, la 1 del migdia i les 4 de la tarda.

A les 10 del matí s’emetrà l’edició del 13 de maig de 2009 del programa “Calidoscopi”, un programa que presentava Laia Colomer amb les col·laboracions d’entre d’altres, de Francesc Asens, Laia Llobet, Toni Abad. Entre d’altres informacions, es va tractar l’actualitat del congrés dels Diputats, la visita del Papa Benet XVI a Jerusalem, i la mort d’Antonio Vega.

A la 1 del migdia s’emetrà una de les edicions d’“El noticiari d’en Pinotxo”, un programa que es va emetre el 8 d’octubre de 2010 que anava a càrrec de Pere Gallifa, Sandra Castells i Guillem Mota i que tractava l’actualitat en clau humorística.

I finalment, a les 4 de la tarda, “Històries humanes” el programa que presentava Ricard Ustrell amb d’altres col·laboradors com Roger Escapa, o Francesc Asens. L’edició que passarà per antena es va emetre el 21 d’abril de 2009 i es va entrevistar al també periodista Tian Riba que en vigílies de Sant Jordi va parlar de llibres i periodisme.

Els tres espais estaran també disponibles a la secció “Ràdio a la carta”

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta