Debat Electoral al Casal de Cultura

debat
19 maig 2023

Un cop més, Matadepera Ràdio i Matadepera TV organitzen pel dilluns 22 de maig un debat electoral amb representants de totes les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte inclourà doncs, Marcel·lí Bosch (Junts per Matadepera), Nil López (Suma’t Matadepera), Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya), Alberto Sánchez (Ciutadans), Noemí Barja (Partit Socialista – En Comú Matadepera), Sílvia Linares (Partit Popular), i Guillem Montagut (Som-hi Matadepera). Josep Maria Subirà (VOX) ha declinat la invitació al·legant un compromís de partit.

L’acte es podrà seguir en directe des del Casal de Cultura, per Matadepera Ràdio (107.1 FM) i pel canal de You Tube de Matadepera TV. Moderat per Albert Beorlegui, s’estructurarà en diversos blocs temàtics i s’acceptaran preguntes per part del públic assistent.

La reserva de localitats a través d’Entrapolis es va exhaurir en poques hores, i és per aquest motiu que s’habilitarà una altra sala al mateix Casal de Cultura per a què l’acte pugui ser seguit, ni que sigui a través d’una pantalla i també en directe.

Com que es preveu que l’aforament de la Sala d’Actes encara es pugui ampliar una mica més, s’ha demanat als que van reservar entrada per internet que vinguin al Casal com a molt tard un quart d’hora abans  de començar l’acte per tal d’ocupar les cadires corresponents. A aquesta hora, s’obriran les portes per a què els seients que quedin lliures puguin ser ocupats per assistents que no hagin reservat entrada.

A la imatge, el Debat Electoral de les eleccions del 2019 (Foto: Miquel Badia).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta