“Dama de nit” parla de Palmira Jaquetti

Palmira
07 oct. 2020

“Dama de nit” enceta la seva quarta temporada en antena parlant d’una dona poeta, compositora, pedagoga, pianista folklorista i conferenciant. Es tracta de Palmira Jaquetti (1895-1963), coneguda, entre altres coses, per la seva participació a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, així com el seu llibre de poesies “L’estel dins la llar”.

Dama de nit parla de dones què, per la seva rellevància històrica o professional mereixen ser recordades i reconegudes. Tot això va acompanyat de bona música i de bona poesia, a banda de les imprescindibles dades històriques que permeten situar el personatge en el context de la seva societat, del seu món. El programa compta també amb convidats que tenen a veure amb el personatge i finalitza amb una tertúlia.

El programa s’emet el primer dimecres de cada mes a les 10 de la nit, i que, dirigit per Cristina Ballbè, presidenta de l’associació DAMA Matadepera, compta amb les col·laboracions d’Abelardo Gil, Anna Piñol, Santi Pavón i a la part tècnica Cesc Bosch. I en aquesta ocasió, també amb Montse Pineda.

Encara no hi ha comentaris