“Dama de Nit” homenatja Alícia de Larrocha

06 nov. 2018

“Dama de nit”, el programa mensual de Dones d’Avui de Matadepera dedica el seu programa de novembre a la pianista Alícia de Larrocha. Per aquest motiu es comptarà amb la presència de la periodista Mònica Pagès autora d’una biografia de l’artista.

En la seva segona temporada en antena, Dama de Nit, continua emetent-se el primer dimecres de cada mes a les 10 de la nit. L’espai, dirigit per Cristina Ballbè, presidenta de l’associació, compta amb la col·laboració d’Abelardo Gil, Anna Piñol i a la part tècnica Cesc Bosch, i parla de dones què, per la seva rellevància històrica o professional mereixen ser recordades i reconegudes.

Dama de nit consta de diverses parts durant les quals s’apropen a una dona especial tot fent un recorregut per les seves vivències, les seves reflexions, les seves obres i, fins i tot, amb algunes anècdotes destacades de la seva vida. Tot això va acompanyat de bona música i de bona poesia a més de les imprescindibles dades històriques que permeten situar el personatge en el context de la seva societat, del seu món. El programa finalitza amb una tertúlia sobre el personatge de la nit.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta