Comença una nova temporada de ràdio

matadepera radio
28 set. 2020

Matadepera Ràdio estrena aquest dilluns 28 de setembre una nova temporada, la que fa la número 40, des que va començar les seves emissions, a la Festa Major de 1981. I ho fa amb trentena de programes on s’hi combina l’actualitat informativa, el magazine, els musicals i l’entreteniment. A través del 107.1 de la FM o per internet a www.matadeperaradio.cat, on es poden recuperar els programes ja emesos, i amb emissió continua les 24 hores del dia, la municipal de Matadepera vol continuar exercint una labor de servei públic al mateix temps que no vol deixar la seva vessant com a escola per a futurs professionals.

Algunes de les novetats que es presenten aquest any són un programa d’estilisme, moda i assessoria d’imatge “A l’estil de Mireia” (dilluns a les 19.00h, amb Mireia Solà); el programa infantil “La capseta màgica” (dimarts a les 19.00h amb Paqui Morales); l’informatiu de les notícies positives “Tant de bo!” (dimarts a les 19.30h amb Jordi Rusca i Marc Molins); un espai d’actualitat cultural diferent (“Tu tira”, amb Jordi Rodó i Arnau Font, dimecres a les 19.00h), i un programa d’empresa i comunicació, “Cinc cèntims de tot” (dimecres a les 20.00h, amb Mercedes Collantes). Amb caràcter en principi trimestral també hi haurà “Can Pobla”, un espai d’actualitat matadeperenca presentat per Marçal Llimona que s’emetrà els dimecres a les 10 de la nit.

Per altra banda, continuen bona part de les novetats que es van presentar l’any passat: el programa literari “Lletraferida” (dilluns a les 20.00h) amb Sandra Milán; el cultural “Trobar ric” (dilluns a les 21.00h) amb Francesc Alcaraz; el de tecnologia “Així no acabarem mai” (dimarts a les 21.00h), amb David Vilarrubias i Xavier Robles; i el de conscienciació social “Invisibles” (dijous a les 18.00h), que dirigeix Paula Solís.

La música continua essent un dels grans ingredients de la programació. Així, continua l’espai musical pel jovent, com “El perruquer de Melendi” amb Víctor Hernándo (dilluns a les 18.00h); el de bandes sonores a “Stellar Music” amb Xavier Hernàndez (dilluns a les 22.00h); el veteraníssim d’actualitat electrònica d’”Exòtica Ràdio” amb Toni Martínez (dilluns a les 23.00h); el mestissatge musical de “La paparra” amb Javi Romero (dimecres a les 21.00h amb repetició els divendres a la mateixa hora); el rock contemporani de “Sonotone” amb Ivan Caparrós (el penúltim dimecres de cada mes a les 22.00h); el repàs de les novetats musicals de “Primera llista” amb Marc Clapés (divendres a les 22.00h amb repetició els dissabtes a les 11.00h), el d’actualitat musical “Factoria musical” (divendres a les 18.00h); i naturalment, dos altres veterans: les “Ones de Jazz” amb  Francesc Gil (dijous a les 22.00h), i “Només clàssica” amb Maria Glòria Farrés (dijous a mitjanit, amb repetició cada quinze dies).

Es mantenen altres programes temàtics, com el d’història “A les portes de Troia” amb Alberto Reche i Sergio Rodríguez (dimarts a les 23.00h amb repetició els dimecres a la mateixa hora); el magazine “Per no dir res” amb Marc Clapés (dimarts a les 18.00h); el de poesia “No pot ser mentida” amb Pere Ejarque (dimarts a les 22.00h); el de temàtica femenina “Dama de nit” amb Cristina Ballbè (primer dimecres de mes a les 22.00h), el de cultura tradicional “La cova del drac” amb Jordi Saura (dijous a les 21.00h, amb repetició els dissabtes a les 10 del matí) i el de viatges “Que no t’ho expliquin” (dijous a les 19.00h amb Marc Parayre i Lídia Muñoz). Un cop al mes, hi haurà també Radioteatre que comença la seva novena temporada (últim dimecres de mes a les 22.00h).

Pel que fa al jovent, hi ha dos programes que continuen: “Censurat” (dimecres a les 18.00h amb Jesús Soler) i “Dona’m la ma” amb Toni Pérez (a l’últim divendres de cada mes a les 21.00h).

Finalment, l’actualitat internacional estarà representada amb “En avioneta” (dimarts a les 20.00h amb Mercè Alonso Juan-Muns), i la local estarà present un any més al “Matadepera Notícies” amb Albert Beorlegui (dijous a les 20.00h amb repetició els divendres a la mateixa hora) i a l’”Agenda d’activitats” (de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 18.00h).

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta