Comença la programació integral de l’estiu

30 jul. 2018

Matadepera Ràdio inicia aquest proper dilluns la segona tongada de la programació d’estiu amb una graella de 24 hores composta exclusivament de música. La nova programació es perllongarà fins a la Festa Major, en què s’emetrà una programació especial diària amb els principals protagonistes d’aquests dies. A partir del 4 de setembre es reinicia la programació d’estiu que s’allargarà tres mesos, fins al proper diumenge 30 de setembre.

La graella, que té un contingut eminentment musical i que se centrarà a les tardes i vespres, inclourà algunes propostes noves, però també la repetició d’alguns dels millors programes de la temporada, però també. Entre les novetats, “Fórmula musical” (dilluns a les 20.00) amb Àlex Mata; el programa de parapsicologia “Ànimes existents” (dimarts a les 20.00), amb Víctor Hernando, Miranda Garrido i Carla Sempere; i el retorn d’un dels veterans de la casa, Òscar Anglès, que ens oferirà “La carpa de connexió neó” els dimecres a les 8 del vespre.

També hi ha propostes que estan presents a la graella d’hivern i que a l’estiu continuen. És el cas d’”Exòtica Ràdio” (dilluns a les 22.00) amb Toni Martínez; “Sonotone Summer Edition” (el darrer dimarts de mes a les 10) amb Ivan Caparrós i David Benaiges; “La paparra d’estiu” (dimecres a les 21.00 amb Javi Romero); i “La llista del Per No Dir Res” de l’omnipresent Marc Clapés els divendres a les 9 del vespre.

D’entre les repeticions d’alguns dels millors programes de la temporada hi figura “Coses que ens passen” amb Montserrat Roig (dilluns a les 21.00); “El tren del temps” amb Marc Clapés (dilluns a les 21.00); “A les portes de Troia”, amb Oliver Vergés, Alberto Reche i Sergio Rodríguez els dimarts a les 10 de la nit; “Només clàssica”, amb Maria Glòria Farrés els dimecres a les 10 de la nit; i el “Radioteatre de Matadepera Ràdio” els dijous a les 9 del vespre.

Tampoc hi faltarà una versió estiuenca del “Matadepera Notícies” amb Albert Beorlegui (dijous a les 20.00 amb repetició els divendres a la mateixa hora); així com “L’Agenda de les Activitats”, de dilluns a divendres a les 9.00, 12.00, 15.00 i 18.00 hores.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta