Comença la programació d’estiu de Matadepera Ràdio

02 jul. 2018

Matadepera Ràdio inicia aquest dilluns 2 de juliol la seva programació d’estiu que s’allargarà tres mesos, fins al proper diumenge 30 de setembre. La graella, que tindrà un contingut eminentment musical i que se centrarà a les tardes i vespres, inclourà algunes propostes noves, però també la repetició d’alguns dels millors programes de la temporada, però també.

Entre les novetats, “Fórmula musical” (dilluns a les 20.00) amb Àlex Mata; el programa de parapsicologia “Ànimes existents” (dimarts a les 20.00), amb Víctor Hernando, Miranda Garrido i Carla Sempere; i el retorn d’un dels veterans de la casa, Òscar Anglès, que ens oferirà “La carpa de connexió neó” els dimecres a les 8 del vespre.

També hi ha propostes que estan presents a la graella d’hivern i que a l’estiu continuen. És el cas d’”Exòtica Ràdio” (dilluns a les 22.00) amb Toni Martínez; “Sonotone Summer Edition” (el darrer dimarts de mes a les 10) amb Ivan Caparrós i David Benaiges; “La paparra d’estiu” (dimecres a les 21.00 amb Javi Romero); i “La llista del Per No Dir Res” de l’omnipresent Marc Clapés els divendres a les 9 del vespre.

D’entre les repeticions d’alguns dels millors programes de la temporada hi figura “Coses que ens passen” amb Montserrat Roig (dilluns a les 21.00); “El tren del temps” amb Marc Clapés (dilluns a les 21.00); “A les portes de Troia”, amb Oliver Vergés, Alberto Reche i Sergio Rodríguez els dimarts a les 10 de la nit; “Només clàssica”, amb Maria Glòria Farrés els dimecres a les 10 de la nit; i el “Radioteatre de Matadepera Ràdio” els dijous a les 9 del vespre.

Tampoc hi faltarà una versió estiuenca del “Matadepera Notícies” amb Albert Beorlegui (dijous a les 20.00 amb repetició els divendres a la mateixa hora); així com “L’Agenda de les Activitats”, de dilluns a divendres a les 9.00, 12.00, 15.00 i 18.00 hores.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta