Carles Fité als partits en català del Barça

Carles-Fite
02 set. 2022

DAZN, el servei d’streaming dedicat als esports que ofereix transmissions d’esdeveniments en directe, ha començat aquesta temporada a retransmetre en català els partits on hi juga el Barça. I al capdavant hi ha un dels col·laboradors més veterans de Matadepera Ràdio, Carles Fité, que és acompanyat per l’analista Albert Morén.

De fet, però, no són tots els partits. Aquest any, la Lliga es pot veure en dues plataformes (Movistar La Liga i Dazn), i les setmanes on Dazn té els drets de retransmissió del Barça, normalment cada quinze dies, és on es pot seguir en Fité. L’empresa, que està present a països com Àustria, Alemanya, Japó, Suïssa, Canadà, va aterrar a Espanya al 2018.

Carles Fité (Sabadell, 1978), va començar a Matadepera Ràdio l’any 1994, i al llarg de la seva ja extensa carrera professional ha ocupat llocs de responsabilitat a la Cadena Cope i a Punto Radio. Actualment col·labora a RAC1 (“No ho sé”), Esport 3 (“Onze”, “Frontal”), i FCF.TV (“Orsai” i “Frontal”). Al 2013 va crear l’empresa de marketing i comunicació Marficom.

A la imatge, Carles Fité en una imatge recent.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta