Canvis a la programació d’estiu de la ràdio

matadepera noticies
13 jul. 2020

A causa de la pandèmia, la programació d’estiu de Matadepera Ràdio ha presentat importants novetats respecte a la d’anys anteriors. Així, si tradicionalment es començava a principis de juliol una graella formada per repeticions de programes emesos a la temporada anterior amb noves propostes, aquest any s’ha optat per continuar durant tot el mes la programació que hi havia a la resta de l’any.

“Molts col·laboradors no han pogut fer ràdio aquests mesos de confinament”, han declarat fonts de l’emissora, “i com que ens han demanat de continuar unes quantes setmanes més, hem optat per allargar la temporada d’hivern fins a finals de juliol per aquells qui ho vulguin”.

Com d’altres anys, a l’agost hi haurà una programació basada en una acurada selecció musical de tots els temps, que aquest any, i també excepcionalment, s’allargarà fins al 27 de setembre. Com sempre, però, continuarà l’emissió de l’agenda dels actes més destacats del dia, que s’emet cada dia, de dilluns a divendres a les 9 del matí, 12 del migdia, i 3 i 6 de la tarda.

El dilluns 28 de setembre és previst que comenci la programació d’hivern de la temporada 2020/21.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta