Arrenca la programació d’estiu de Matadepera Ràdio

matadepera radio
28 juny 2021

Després d’uns mesos força accidentats a causa de les limitacions horàries de la pandèmia, aquest dilluns arrenca a Matadepera Ràdio una nova temporada de la programació d’estiu, que s’allargarà poc més de tres mesos, fins al 3 d’octubre, i amb una pausa al mes d’agost. Com d’altres anys, hi haurà alguna novetat, programes que continuen, d’altres que recuperen les seves millors emissions de la temporada, i música, molta música.

Una de les novetats és “Come, join the party” (dimecres a les 20.00h) que portarà Paco Herraiz, que torna a la ràdio després d’uns mesos d’absència. Altres programes que han estat presents a la temporada d’hivern continuen aquests mesos, com “A l’estil de la Mireia” (dilluns a les 19.00h), amb  Mireia Solà; “A les portes de Troia” (dilluns a les 21.00h), amb Alberto Reche i Sergi Rodríguez; “Exòtica Ràdio – Summer Edition” (dilluns a les 22.00h) amb Toni Martínez; “Sonotone” (darrer dimecres de mes a les 22.00h), amb Ivan Caparrós; i “Ones de Jazz” (dijous a les 22.00h) amb Francesc Gil, Francesc Florensa i Pere Ferreres. L’actualitat local continuarà ben present amb el “Matadepera Notícies” (dijous a les 20.00h amb repetició els divendres a la mateix hora), i l’”Agenda de Matadepera” (de dilluns a divendres a les 9.00h, 12.00h, 15.00h i 17.00h).

A la graella també estaran presents reemissions d’alguns dels programes més destacats de la temporada d’hivern: els dilluns a les 20.00h, “Lletraferida” amb Sandra Milán; els dimarts a les 20.00h, “La capseta màgica”, amb Paqui Morales; el mateix dia a les 9, “En avioneta”, amb Carme Pizà i Mercè Alonso; i a continuació, “No pot ser mentida”, amb Pere Ejarque, Mireia Sol i Josep Maria Cistaré. Els dimecres a les 21.00h, “Trobar ric” amb Francesc Alcaraz, i tot seguit, “Només clàssica”, amb Maria Glòria Farrés. Els dijous a les 9, “Invisibles”, amb Paula Solís, i finalment, els divendres, “Tu tira”, amb Arnau Font i Jordi Rodó (21.00h) i “Que no t’ho expliquin” amb Marc Parayre i Lídia Muñoz (22.00h).

Encara no hi ha comentaris