Àlex Mata debuta a Ràdio Flaixbac

Álex Mata
06 jul. 2021

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, el col·laborador de Matadepera Ràdio Àlex Mata, responsable del programa “Factoria musical” que s’ha emès els divendres de 6 a 8 de la tarda, ha fet el salt a Ràdio Flaixbac, on aquest estiu presentarà també fórmula musical i on debutarà aquest dimecres a les 11 del matí. 

Mata es va posar per primer cop d’un micròfon a la municipal de Matadepera l’estiu del 2018, amb només 15 anys, i en un programa d’actualitat musical setmanal d’una hora. A partir de la temporada 2018/2019, va començar el “Factoria Musical” en un format de dues hores setmanals, un espai que s’ha mantingut en antena tres temporades, fins al juny d’aquest 2021. Mata també ha participat en programes especials com la retransmissió del Festival d’Eurovisió 2019 que es va fer des de Matadepera Ràdio.

Apassionat de sempre per la música, ha mostrat la seva il·lusió per aquesta nova etapa: “tenir l’oportunitat de poder treballar a una emissora musical com és Flaixbac et fa sentir una mica com a casa, ja que podré parlar d’allò que més m’agrada, encara que els nervis hi seran presents, ja que és una de les emissores més escoltades de Catalunya”. No oblida, però, el seu pas per Matadepera: “Em sento molt orgullós d’haver-me pogut formar en una emissora com aquesta, amb unes grans facilitats tècniques i un entorn on m’he sentit molt a gust”.

A la imatge, Àlex Mata, en el seu darrer programa a Matadepera Ràdio, el passat mes de juny.

Encara no hi ha comentaris