Albert Solé, nou director del “Diari de Sabadell”

01 maig 2018

El periodista i excol·laborador de Matadepera Ràdio Albert Solé serà el nou director del Diari de Sabadell, el rotatiu que ha tornat a sortir al carrer després d’uns dies d’absència i amb nou editor: Novapresss Edicions, empresa encapçalada pels sabadellencs Marc Basté i Leo Torrecilla.

Solé està cridat a liderar la nova etapa del diari, que actualment disposa d’una plantilla curta de redactors i es publica tres dies a la setmana. A curt termini el projecte passa per seguir traient tres edicions setmanals, tot i que de cara al juny es prepara el salt a una nova maqueta i disseny, a més de la voluntat de potenciar la versió web.

Més endavant, la propietat preveu sortir al carrer amb cinc edicions setmanals, però per això encara caldrà temps. La redefinició del diari, que ja havia plantejar l’editor Marc Basté, haurà de comptar ara amb el punt de vista del director, fitxat precisament per rellançar el rotatiu sabadellenc.

Albert Solé (Sabadell, 1977) va començar en el món del periodisme amb 20 anys i a Matadepera Ràdio l’any 1997 amb el programa “Més que paraules”. Llicenciat en periodisme a la UAB, ha treballat al mateix Diari de Sabadell, a l’edició de Rubí d’El Punt (1999-2001), a Ona Catalana (2001-2002), a El 9 Esportiu (2002-2010), i a l’ARA (des del 2010), on ha estat sotscap d’Esports, cap de Societat, i sotscap de Política. El darrer càrrec que ha ocupat ha estat el de l’edició digital.

“No podia rebutjar l’oportunitat de dirigir el diari de casa meva i poder-lo adaptar als nous temps periodístics”, ha explicat Solé. “A l’ARA he après la manera de fer un diari seriós i modern i vull aportar tots aquests coneixements al nou Diari de Sabadell“.

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta