“A les portes de Troia” visita el Valle de los caídos

25 maig 2018

Aquest divendres 25 de maig, el programa “A les Portes de Troia” es parlarà de les fosses comunes de la guerra civil espanyola (1936-1939) i del Valle de los Caídos. Avui en dia encara són moltes les víctimes de la guerra civil que reposen sense un enterrament digne, colgades en fosses comunes de localització poc precisa i sense cap identificació. D’altres, també molts, van ser traslladats al Valle de los Caídos, el monument que havia de simbolitzar la reconciliació dels contendents. El programa comptarà amb les intervencions de Queralt Solé i Oscar Jané.

El programa “A les portes de Troia” va néixer a Matadepera Ràdio fa cinc anys, el 2013, i ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents de la difusió històrica en català, arribant a emetre’s a través d’una trentena d’emissores catalanes.

Cada divendres a les 6 de la tarda, els historiadors de capçalera del programa, en algunes ocasions acompanyats d’algun convidat especialista amb el tema, expliquen de manera monogràfica un episodi històric. L’equip troià està format pels historiadors Sergio Rodríguez, Alberto Reche i Oliver Vergés.

La direcció de facebook és www.facebook.com/portesdetroia

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta