“A les portes de Troia” convida Martí Luter

08 des. 2017

Aquesta setmana, “A les Portes de Troia” parlarem de Martí Luter i de la reforma protestant. Al llarg dels segles XV i XVI diversos moviments a Europa havien intentat reformar l’Església catòlica romana sense èxit. A principis del segle XVI, però, un d’aquests moviments, el liderat per Martí Luter, va aconseguir fer passos en ferm. Havia nascut el protestantisme, i, davant la impossibilitat de reformar l’Església catòlica, havia nascut una nova forma d’entendre el cristianisme. Avui coneixerem com va néixer el protestantisme.

El programa “A les portes de Troia” va néixer a Matadepera Ràdio fa cinc anys, el 2013, i ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents de la difusió històrica en català, arribant a emetre’s a través d’una trentena d’emissores catalanes.

Cada divendres a les 6 de la tarda, els historiadors de capçalera del programa, en algunes ocasions acompanyats d’algun convidat especialista amb el tema, expliquen de manera monogràfica un episodi històric. L’equip troià està format pels historiadors Sergio Rodríguez, Alberto Reche i Oliver Vergés. Us esperem cada setmana a les ones de Matadepera Ràdio!

La direcció de facebook és www.facebook.com/portesdetroia

Encara no hi ha comentaris

Deixa una resposta