4 referents de la ràdio que van començar a la municipal

4 referents de la ràdio
04 set. 2023

Aquest dilluns 4 de setembre arrenca una nova temporada a la ràdio i quatre de les seves veus més importants van començar a Matadepera Ràdio: es tracta de Ricard Ustrell, que s’estrena dirigint “El matí de Catalunya Ràdio” de dilluns a divendres; Xavi Bundó i Roger Escapa que continuen al capdavant dels matinals del cap de setmana “Via lliure” i “El suplement”, a RAC1 i Catalunya Ràdio respectivament, i Albert Miralles que segueix també un any més al capdavant del programa  despertador d’iCAT, “Els experts”.

Ricard Ustrell (Sabadell, 1990) va debutar a Matadepera Ràdio l’any 2005 amb “Falsa identitat” que va dirigir tres anys. Des de llavors i fins que va marxar, quatre anys més tard, va fer també “Històries humanes” (2008/09) i va conduir un magazine a Matadepera Televisió: “Fem salat”. Després d’una notable trajectòria a Catalunya Ràdio es va estrenar fa vuit anys als caps de setmana amb “El suplement”, i des de llavors, va dirigir uns mesos “Preguntes freqüents” a TV3, així com els reportatges “Quatre Gats” i “Planta baixa”. A la nova temporada que arrenca dilluns, també presentarà “Col·lapse” a la mateixa cadena els dissabtes al vespre.

Xavi Bundó (Sabadell, 1984) es va estrenar a Matadepera Ràdio amb el programa “Al primer toc”, l’estiu del 2004, que va continuar tota la temporada següent. Ha passat per Ràdio Sabadell i Catalunya Ràdio. A RAC1, on hi treballa des del 2007, ha estat a ”El Món a RAC1” i a l’edició estiuenca del “Versió RAC1”. Aquest any comença la desena temporada del “Viu Lliure”.

Roger Escapa (Sabadell, 1988), es va formar en economia i periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar també a la municipal l’any 2008 amb el programa “Històries humanes”, i posteriorment , ha passat per Ràdio Sabadell i Barcelona Televisió. A Catalunya Ràdio va entrar el juliol del 2014 i aquesta serà la sisena temporada al capdavant d’”El Suplement”.

Finalment, Albert Miralles va començar a Matadepera Ràdio l’any 2001 incorporant-se a l’equip del llegendari “Rockdiòxid” que conduïen Carles Beltran i David Farreras. Des de llavors, ha passat per Ràdio SabadellCOM RàdioOna Catalana, i Catalunya Ràdio, on va presentar una temporada el programa “Generació Digital” i va col·laborar al “35 dies”. A iCAT hi treballa des de fa 16 anys i ha presentat programes com “Cabaret Elèctric”. Aquesta és la 12a temporada al capdavant del programa “Els experts” que presenta amb Roger Seró i Laia Vidal.

A la imatge, d’esquerra a dreta i de dalt a abaix, Ricard Ustrell, Xavi Bundó, Roger Escapa i Albert Miralles.

 

Encara no hi ha comentaris