El Focus

el focus

“El Focus” s’estrena a la graella de Matadepera Ràdio l’any 2021, amb l’objectiu d’aportar un programa cultural que farà un repàs a arts escèniques, sèries i pel·lícules, donant-hi un punt de vista molt particular. No ens centrem en cap gènere en concret, sinó que passem per tots, relacionant-los entre ells o amb coses inesperades, tant que fins i tot nosaltres mateixos no ho sabíem fins al moment del programa.

Ens dediquem a criticar i opinar a partir del coneixement i saber que les nostres neurones decideixin aportar-nos aquell dia, sempre amb un toc d’humor, cosa que els nostres oients agrairan, o no. Aquest programa d’entreteniment arriba a les vostres ràdios cada dimecres de 6 a 7 de la tarda, així que durant aquesta horeta apugeu el volum que el veí del costat el voldrà escoltar.

El programa estarà conduït per un tripartit, l’Arnau Font i Pallejà, el nostre expert en sèries de culte i teatre, que a vegades deambula per la muntanya, si veieu a algú, és ell; en Pol Felip Garcia, el nostre expert en old cinema, teatre i una única sèrie que et recomanarà de manera exclusiva i d’allà no el traurem; i per acabar el Genís Navarro València, expert en un fotimer de series i pel·lícules, que a moments no recorda quines ha vist i quines no, un xic friqui. Un programa per gaudir una bona estona, decidir què és el pròxim que veuràs després de sopar i aprendre alguna que altra cosa.

El Focus

Focalitzant la cultura.

Dimecres a les 18.00h