Cau de Lletres

cau de lletres

Durant el confinament, Jordi Casellas (tècnic especialista de desenvolupament i serveis d’una empresa asseguradora) i Esteve Llop (graduat en Administració i Direcció d’Empreses, Tècnic Especialista en Mitjans Àudiovisuals i responsable de Relacions amb Clients d’un concessionari de vehicles) van decidir aprofitar les hores a casa per a tornar a fer ràdio. A banda de reflotar un programa que fa molts anys feien junts, també van crear un nou programa, i encara els va sobrar temps per a enregistrar unes peces que podrien formar part d’un altre, en un futur.

Així va néixer aquest programa, “Cau de lletres”, amb gravacions d’entre 5 i 20 minuts que recullen diversos aspectes. D’una banda, el Jordi i l’Esteve parlen de diversos temes que, amb la perspectiva del temps, resulten interessants d’escoltar.

L’Esteve va recuperar el seu diari personal escrit durant la seva adolescència dels anys 90, i diverses cartes intercanviades amb amistats i coneixences, amb l’objectiu de preservar diversos moments de vida en un nou suport, el de la gravació d’àudio. Posteriorment, amb el Jordi va començar a fer gravacions en les que comentaven algunes d’aquestes vivències.

Amb l’objectiu de practicar locució davant del micròfon, l’Esteve va decidir agafar alguns dels llibres preferits de la seva biblioteca particular, seleccionant alguns passatges.

I per últim, Mireia Pujol (arquitecta, Màster en càlcul estructural a Enginyeria de Camins i professora associada de la Universitat Politècnica de Catalunya) es va unir al projecte per a fer-lo realitat amb un espai d’entrevistes a personalitats rellevants de la societat catalana.

Això és el “Cau de Lletres”, un trencaclosques que es relaciona amb diversos plaers: el plaer de llegir un llibre, el plaer de rellegir el que escrivies quan eres adolescent, el plaer de conversar, i el plaer de pensar.

CAU DE LLETRES

El plaer de llegir i conversar

Dimarts a les 20.00h