EL MÓN EN UNA HORA

El mon en una hora

A la graella 2018/19 de Matadepera Ràdio continua, a la seva segona temporada, el programa El món en una hora com un espai d’informació, debat i anàlisi d’afers internacionals i nacionals que dirigeix Aníbal Garzón i que s’emet els dimarts a les 8 de la tarda.

El programa intenta analitzar de manera profunda i contextual diferents esdeveniments històrics i d’actualitat. Donat que molts mitjans de comunicació informen de manera breu i esporàdica sobre la majoria dels assumptes internacionals això provoca com a conseqüència que gran part de l’opinió pública finalment construeixi una realitat acrítica i esbiaixada del que succeeix al món. Un món globalitzat que fa que cada cop la nostra vida quotidiana estigui més vinculada al que succeeix a l’exterior.

Per això, per entendre’ns a nosaltres mateixos és necessari entendre el món que ens envolta, sense deixar de banda assumptes interns i propis de la nostra cultura. El món en una hora comptarà amb la presència de diferents especialistes, amb col·laboradors permanents, i serà un espai d’informació, debat, amb tocs d’humor, i anàlisi de diferents esdeveniments internacionals i nacionals per aportar democràticament inquietuds i reflexions a l’opinió pública. Reflexions que de manera participativa ens podran compartir al programa.

EL MÓN EN UNA HORA

Informació, debat i anàlisi d’afers internacionals.

Dimarts a les 20.00