LA COVA DEL DRAC

la cova del drac

La cultura tradicional i popular, i en especial les sardanes, és la principal protagonista de La cova del drac, un programa que en la seva tercera temporada continua tenint Jordi Saura al capdavant. S’emet els divendres a les 7 de la tarda i es repeteix els dissabtes a les 10 del matí.

Sense passar per alt les noves produccions ni les activitats setmanals, es fixa en les aportacions historiogràfiques més actuals i aprofita els mitjans que avui permeten accedir fàcilment als arxius documentals, per tal de presentar, amb cura i rigor, les noves aportacions que van més enllà d’allò que “sempre s’ha dit”, i també posar a l’abast dels oients alguns fets ara oblidats o desconeguts. Els diferents temes plantejats cada setmana s’acompanyen amb aquella música, procedent d’enregistraments de totes les èpoques, que millor s’avingui al discurs de cada emissió.

Malgrat la declaració inicial, La cova del drac considera tota la cultura dintre del seu àmbit pel fet de ser totalment contrari a un món de “capses tancades i aïllades”.

LA COVA DEL DRAC

Cultura tradicional amb història, actualitat, rigor i entreteniment

Divendres a les 19.00 / Reemissió dissabtes a les 10.00

Escucha “La cova del drac” en Spreaker.