Coses que ens passen

Cosas que ens passen

Entenem les necessitats dels adolescents? Per què donem tanta rellevància a la bellesa exterior? Heu pensat mai en fer un canvi radical a la vostra vida? Què fa que un prengui una decisió tan arriscada?

Tantes i tantes preguntes, tantes i tantes coses que ens passen per davant al llarg de la nostra vida que potser estaria bé parlar una mica d’unes quantes i veure-les des de diferents punts de vista. Plantejar-nos el què, el qui, el com, l’on, el quan i el per què de totes elles potser ens farà descobrir noves realitats de les que probablement estem força allunyats en el nostre dia a dia.

En aquesta segona temporada del Coses que ens passen, la Montserrat Roig i la Mª Àngels Cavedo tenim ganes d’obrir-nos a aquests micro-mons que potser són aliens a nosaltres i saber-ne més, preguntar, intercanviar opinions i sobretot aprendre, aprendre de cadascun dels nostres convidats, i dels nostres oients d’una manera dinàmica, rigorosa i interessant.

Ens hi voleu acompanyar? Estem encantats de compartir amb vosaltres una horeta el segon i tercer dimecres de mes a les 10 de la nit per passar una bona estona que segurament ens permetrà a tots plegats anar-nos-en a dormir havent après quelcom de nou!

COSES QUE ENS PASSEN

Parlarem d’allò que vivim

Segon i tercer dimecres de mes a les 10 de la nit

 

Escucha “Cosess que ens passen” en Spreaker.